zzzzzzzzzzzz Kreu - Emante

Cilësia Zhvillon, Inovacioni të çon Përpara


Kush Jemi Ne?

Ne jemi Emante Manufacturing, kompani leader në fushën e prodhimit të paneleve sanduiç. Qëllimi ynë kryesor është arritja e standardeve më të larta të përsosmërisë. Të specializuar në prodhimin e paneleve sanduiç nëpërmjet teknologjisë e fundit, ne synojmë të sjellim produkte të besueshme që përmbushin më së miri kërkesat e investitorëve modernë dhe ekspertëve të industrisë. Vite të tëra ne ia kemi kushtuar hulumtimit dhe inkorporimit të teknologjisë së fjalës së fundit, kryesisht në ndërtimin e banesave publike dhe private. Emante kërkon të përqafojë teknika të suksesshme dhe efikase në mënyrë që më tej të ketë rezultat të punën e saj origjinale.

Profili i KompanisëEmante Panel

Emante Panel is located on the central coast of Albania, just a short 10-minute drive from Durrës port, positioned in the heart of the Mediterranean. The company’s premises cover an area of 30,000 square meters and specializes in the manufacturing of sandwich panels using galvanized and pre-painted steel sheets filled with polyurethane. Through the use of advanced technology, Emante Panel has established itself as a significant contributor in the construction materials industry within Albania and beyond its borders.

Në zemër të Mesdheut, Emante Panel ndodhet në bregdetin shqiptar të Adriatikut, vetëm 10 minuta me makinë nga porti i Durrësit. Ambientet e kompanisë, që zënë një sipërfaqe prej 30,000 metrash katrorë, janë të krijuara posaçërisht për prodhimin e paneleve sanduiç duke përdorur fletë çeliku të galvanizuar, të paralyera e të mbushura me poliuretani. Me anë të një teknologjie të avancuar, Emante Panel ka një kontribut të rëndësishëm në industrinë e materialeve të ndërtimit brenda dhe jashtë territoreve të Shqipërisë.


Emante


Që prej shkurtit të vitit 2006, Emante merret me tregtimin dhe import-eksportin e  materialeve të ndërtimit, si panele sanduiç, profile metalike dhe plastike, përpunim llamarine, aksesorëve të ndryshëm për panele sanduiç dhe prodhimin e kontejnerëve. Me një kosto të ulët të shërbimit dhe të përkushtuar për të sjellë gjithmonë cilësi dhe saktësisë, ne finalizojmë çdo projekt duke përdorur produktet më të mira të disponueshme në treg. “Emante” sh.p.k synon të kryesojë në industrinë e prodhimit të paneleve, si dhe të zgjerojë më tej sipërmarrjet e saj financiare.


what we do

Products


Produktet Tona

Njihuni me produktet tona për të patur një tablo gjithëpërfshirëse mbi cilësinë dhe karakteristikat e tyre.

Panele Sanduiç

Panele Sanduiç


Ndërtesa Modulare

Ndërtesa Modulare


Sisteme Ground-Mount për Fotovoltaikë

Sisteme Ground-Mount për Fotovoltaikë


Aksesorë

AksesorëFabrika e Parë dhe më e Madhe e Paneleve Sanduiç në Shqipëri dhe në Ballkanin Perëndimor
Projektet Tona

Njihuni me portofolin e gjerë e të larmishëm të projekteve tona ku do të shihni se sa inovativ janë produktet tona.

Përse Emante?Shpejtësi në ProdhimRedukton Kohën e NdërtimitMontim i Shpejtë dhe i LehtëEstetikë