Emante

Emante

Që prej shkurtit të vitit 2006, Emante merret me tregtimin dhe import-eksportin e materialeve të ndërtimit, si panele sanduiç, profile metalike dhe plastike, përpunim llamarine, aksesorëve të ndryshëm për panele sanduiç dhe prodhimin e kontejnerëve.

Highway Tiranë – Durrës, Mucaj, Vorë

+355 68 803 3520

emante@emante.al