zzzzzzzzzzzz Ekipi Ynë - Emante

Ekipi Ynë

Njihuni me Ekipin Tonë

Ne jemi krenarë që kemi një ekip të përkushtuar dhe të aftë profesionistësh, të cilët punojnë me seriozitet për të ofruar produktet dhe shërbimet më të mira për klientët tanë. Pjesëtarët e stafit tonë punojnë me pasion dhe vazhdimisht përpiqen të përmirësojnë aftësitë dhe njohuritë e tyre për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve tanë. Ne investojmë për trajnimin dhe zhvillimin e stafit tonë në mënyrë që ata të jenë të pajisur me mjetet dhe teknikat më të fundit për të ofruar produkte dhe shërbime të cilësisë më të lartë.
Pjesëtarët e ekipit tonë me formimin profesional dhe eksperiencën në fusha të ndryshme na bëjnë lojtar kryesor në industri.

Ne e vlerësojmë stafin tonë dhe kultivojmë një bashkëpunim të shëndetshëm, komunikim të hapur dhe respekt të ndërsjellë, gjë që na lejon të punojmë së bashku në mënyrë efikase dhe që sigurisht të kemi klientë të lumtur.Hekuran Brahimaj

CEO & Themelues


Spyros Konofaos

Drejtor i Zhvillimin të Biznesit