Arritjet Tona

Emante


2006-2024

2006

Themelimi i “Emante” sh.p.k.

2007

Hapja e horizonteve të reja për rritje dhe zhvillim në të ardhmen .

2008

Ndërtimi i shtëpisë sonë të re: Ndërtimi i ambienteve të reja për “Emante” sh.p.k.

2009

Fillimi i prodhimit të kontejnerëve me pajisjet dhe makineritë tona të para.

2013

Zgjerimi i Objekteve – Ndërtesa e dytë e “Emante” sh.p.k për të mundësuar rritjen e prodhimit.

2014

Rritje e aftësisë sonë prodhuese për të përmbushur kërkesat gjithmonë në rritje.

2016

Projekti TAP, krijimi i tre kantiereve (Skrapar, Floq Korçë, Çorovodë)

2017

Projekti I.O.M (Organizata Ndërkombëtare për Migracionin)

2018

Përfunduam tre kantierë të vendosura në një metro në Francë.

2019

Përfunduam katër kantiere në Paris, Vici Group.

2020–2022

Projekti IOM Kakavie / pika kufitare Korçë.

2022

Projekti me NATO-n

2023

Emante nis zbatimin e Ground Systems për fotovoltaikët, duke përdorur zgjidhje të qëndrueshme të energjisë.

2024

Zgjerim i mëtejshëm i ambienteve të “Emante” sh.p.k.

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

Emante Panel


2017-2024

2017

Bashkëpunim i Emante Panel me “Isoteck Italba” sh.p.k.

2018

Ndërtimi i pikës së parë të prodhimit të paneleve sanduiç.

2019

Emante Panel nis aktivitetin dhe hedh bazat për ekselencë në prodhim.

2021

Emante blen “Isoteck-Italba” dhe e riemërton si “Emante Panel”, një kapitull i ri për zgjerim dhe risi në kompani.

2023

Emante Panel instalon një njësi ftohje të avancuar në fabrikën e saj, për të përmirësuar kontrollin e temperaturës dhe për të rritur efiçiencën operacionale të saj.

2023 – 2024

Përcaktimi i objektivave për të ardhmen: zgjerimi i mëtejshëm dhe përmirësimi i ambienteve të kompanisë.

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]